best web site creator

O NAMA

Tvrtka ITsport je osnovana 2016. s ciljem unapređenja sportske djelatnosti u RH te multinacionale interakcije na tom polju.

Primarna djelatnost tvrtke ITsport prema NKD su usluge računalnog programiranja, odnosno pružanja informacijske podrške sportskim udrugama i klubovima na području RH. U spomenutu svrhu Tvrtka je razvila dvije računalne/mobilne aplikacije unutar sustava ITsport Manager koje vrlo uspješno rješavaju mnoge organizacijske i marketinške probleme unutar sportske djelatnosti u okvirima pravnog i financijskog segmenta. Modul ITsport Membership gotovo autonomno vodi poslove registra članova, interaktivne komunikacije na svim razinama (članska i kadrovska), naplate svih oblika potraživanja te vođenje računa i poslovnih knjiga. Modul ITsport Competition je rezerviran za organizaciju sportskih natjecanja te efikasno vođenje prijava/ odjava natjecatelja uz maksimalnu točnost obrade i evidencije rezultata i vjerodostojnosti.

Sekundarna djelatnost Tvrtke odnosi se na zastupništvo proizvođača sportske opreme te inovativno rješavanje zahtjeva specijalnog dizajna, konstrukcije te proizvodnje sportske opreme, sprava i sportskog interijera. Do sada je tvrtka djelovala na području sportske gimnastike u smislu dizajna, konstrukcije i organizacije proizvodnje vrlo kvalitetnih trenažera i strunjača za provođenje procesa treninga sportske gimnastike. Neke od slika navedenog se nalaze u galeriji. Slike se odnose na opremu staru i puno korištenu 2-3 godine s namjerom da se pokaže navedena kvaliteta. Cijena takvih poduhvata je iznimno prihvatljiva uspoređujući cijene renomiranih proizvođača, dok je komparacija dizajna i kvalitete vrlo diskutabilna.

Treće područje djelovanja odnosi se na konzalting i posredovanje u pravnim i financijskim pitanjima vezanim uz cjelokupno poslovanje sportskih udruga te povezanih trgovačkih društava. Usluge se pružaju odabranim klijentima i garancija su dugogodišnjeg prepoznatog i priznatog stručnog iskustva u vođenju velikih renomiranih sportskih klubova. 

Info

ITsport j.d.o.o.
Antuna Šoljana 5
10000 Zagreb, Croatia
OIB: 28861858269
IBAN: HR0424020061100802128

Kontakt

Email: itsport.hr@gmail.com
Telefon: +385 99 327 3232